A Hellasz Apartman házirendje

Érkezés: 13-22 óra között
Távozás: 8-10 esetleg 10:30 óra között

Vendégeinket megkérjük, hogy érkezés előtti napon legyenek kedvesek tájékoztatni bennünket hozzávetőleges érkezési időpontjukról. Az érkezési napon kérjük, hogy amikor a Gyula feliratú táblát meglátják, legyenek kedvesek ránk csörrenni és megyünk az apartmanokhoz a kulccsal.

Rugalmasak vagyunk, ha valaki hamarabb megérkezik és már elkészültünk az apartmannal, akkor szívesen átadjuk korábban is.

Aki kontaktmentesen szeretne bejelentkezni, arra is van lehetőség. Ilyen igény esetén érkezés előtt pár nappal elküldjük az erre vonatkozó applikációt és a tudnivalókat, hogy hogyan tudja a vendég saját igazolványát bescannelni, mobil telefonon keresztül. A kulcsot ebben az esetben egy kontaktmentes helyen vehetik át. Amennyiben kívánják, akkor telefonon keresztül tartjuk önökkel a kapcsolat a bejelentkezés és az itt lét alatt. 

– Az apartmanok füstmentesek, csak az arra kijelölt helyen, folyosón lehet dohányozni.

-Korona vírussal kapcsolatban:Apartmanjainkban higiéniai és megelőző óvintézkedéseket végeztünk.

Vendégeink által átutalt előlegek és foglalók (lemondás esetén) egy későbbi időpontban felhasználhatók. Attól függően, hogy ezt milyen időszakra teszik át vendégeink, esetleges árkülönbség keletkezhet. Bármilyen kérdéssel forduljanak hozzánk bizalommal.

Megértésüket köszönjük, kellemes pihenést és itt tartózkodást kívánunk!

Dávid Zsolt, Kis Anikó
Hellasz Apartman