A Hellasz Apartman házirendje

Érkezés: 13-22 óra között
Távozás: 8-10 esetleg 10:30 óra között

Vendégeinket megkérjük, hogy érkezés előtti napon legyenek kedvesek tájékoztatni bennünket hozzávetőleges érkezési időpontjukról. Az érkezési napon kérjük, hogy amikor a Gyula feliratú táblát meglátják, legyenek kedvesek ránk csörrenni és megyünk az apartmanokhoz a kulccsal. Távozáskor hívásra szintén megyünk az apartmanhoz a kulcsért. Rugalmasak vagyunk, ha valaki hamarabb megérkezik és már elkészültünk az apartmannal, akkor szívesen átadjuk korábban is.

Érkezéskor személyes okmányaikat adat felvétel miatt kötelesek vagyunk elkérni egy gyors scannelés erejéig. Aki kontaktmentesen szeretne bejelentkezni, arra is van lehetőség. Ilyen igény esetén érkezés előtt pár nappal elküldjük az erre vonatkozó applikációt és a tudnivalókat, hogy hogyan tudja a vendég saját igazolványát bescannelni, mobil telefonon keresztül. A kulcsot ebben az esetben egy kontaktmentes helyen vehetik át. Amennyiben kívánják,tartjuk önökkel a kapcsolat a bejelentkezés és az itt lét alatt. 

 A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek, melyet előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhetünk. A vendégeink látogatót csak és kizárólag a tulajdonos tudtával és beleegyezésével fogadhatnak.

A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt 23 óra után kérjük a hangerőt csökkenteni.

Az apartmanok füstmentesek, csak az arra kijelölt helyen, a teraszokon illetve a folyósókon lehet dohányozni.

Apartmanonként egy db parkolót ingyenesen biztosítunk.

2 vagy 4 db kerékpár,vasaló,állvány,baba kád,baba ágy, etető szék, fellépő, térítésmentesen a vendégeink rendelkezésére áll.

Ágyak mozgatása tilos, a berendezési tárgyakban keletkezett kárt kérnénk jelenteni és a helyszínen megtéríteni.

Hét éjszakán túli tartózkodás esetén igény szerint takarítás kérhető, ágynemű cserével.

Házi kedvenceket nem fogad apartmanunk.

-Korona vírussal kapcsolatban:Apartmanjainkban higiéniai és megelőző óvintézkedéseket végeztünk.